4 elemente care le ajuta pe meodelele de videochat sa aiba incredere in ele
15692
post-template-default,single,single-post,postid-15692,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

4 elemente care le ajuta pe meodelele de videochat sa aiba incredere in ele

4 elemente care le ajuta pe meodelele de videochat sa aiba incredere in ele

Increderea in sine nu este un lucru tocmai usor de castigat. Majoritatea femeilor nu au incredere in propria persoana deoarece in ultimul timp mass-media subjuga increderea femeilor, promovand tot timpul femeia perfecta.

Modelele de videochat sunt femeie si de multe ori si pentru ele devine dificil sa aiba incredre in propriile forte, dar au gasit cateva modalitati prin care se pot trezi in fiecare dimineata increzatoare si sigure pe ele.

Cum sa ai incredere in tine – 4 pasi simpli

  1. Vestimentatia

Psihologii au afirmat: modul in care ne imbracam ne schimba foarte mult starea de spirit. Modelele de videochat au inteles acest lucru, astfel premisa lor zilnica este ”Arat bine, ma simt bine”. Fetele au grija sa urmareasca atent tendintele modei si sa isi aleaga in permanenta lucruri care sa le scoata in evidenta silueta si personalitate vioaie.

  1. Postura increzatoare

Postura este un element al increderii in sine. Spatele drept nu ne ajuta doar pentru prevenirea problemelor de sanatate pe care putem sa le  avem in privinta coloanei, dar ne ofera si o incredere foarte mare.

Spatele drept, privirea in fata, capul sus, reprezinta elemente ale unui om increzator, ale unui om puternic care se cunoaste si se apreciaza. Acest lucru o sa il observe si cei din jurul vostru. Modelele de videochat au grija mereu sa exprime incredere prin postura, asa ca urmati-le exemplul.

  1. Tonul vocii

Tonul vocii caracterizeaza foarte mult interlocutorul. Modelele de videochat au parte de traineri profesionisti care le-au invatat ca tonul vocii dicteaza jocul. Timiditatea si lipsa de incredere se resimte prin modul in care fiecare cuvant este rostit.

Astfel, fetele au invatat sa vorbeasca tare si raspicat pentru a putea sa fie intelese si pentru a putea transmite cat mai bine informatiile. Acest lucru este o componenta a unui om increzator, sigur pe el.

  1. Invata din fiecare greseala

A gresi este un lucru normal, fiecare om greseste, important este sa constientizam fiecare greseala pe care o facem si sa nu o mai repetam. Exista situatii in care nu ne putem da seama tot timpul daca ceea ce am facut este gresit, de aceea este bine sa ascultam cu atentie feed-back-ul celor din jurul nostru pentru ca numai asa putem sa evoluam si sa capatam incredere.