5 lucruri pe care ar trebui sa le faci cu banii din videochat inainte de a implini 30 de ani
15739
post-template-default,single,single-post,postid-15739,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

5 lucruri pe care ar trebui sa le faci cu banii din videochat inainte de a implini 30 de ani

5 lucruri pe care ar trebui sa le faci cu banii din videochat inainte de a implini 30 de ani

Sa devii independenta din punct de vedere financiar nu este ceva care se intampla peste noapte, insa in videochat totul este plauzibil daca luam in calcul curajul, ambitia si seriozitatea. Independenta financiara necesita previziune, planificare si multa invatare pe parcurs.

Se poate ca banii castigati in prima luna de videochat sa va faca sa credeti ca va sunt suficienti pentru a da un reset vietii voastre pline de griji si neajunsuri, insa o femeie independenta gandeste pe termen lung.

Lucruri inteligente pe care ar trebui sa le faceti cu banii din videochat inainte de 30 de ani:

1. Seteaza-ti obiective financiare
Seteaza-ti obiective si termene financiare. Prioritizeaza-ti cheltuielile, dar si economiile. Este usor sa cheltuiti, mai ales atunci cand aveti la discretie carduri bancare. Restrictioneaza-ti cheltuielile si gandeste-te la idei de investitii cu banii castigati.

2. Ganditi-va la un plan de pensii
Unul dintre cele mai inteligente lucruri pe care le puteti face este sa va ganditi si chiar sa va deschideti un cont de pensii in care sa cotizati in fiecare luna. Cum in videochat se castiga mii de dolari pe perioada, poti aloca o anumita suma contului de pensii.

Cum nu stim ce se va intampla in viitor, ai nevoie de un venit si nu esti niciodata prea tanara pentru a incepe sa economisesti pentru acesta.

3. Deschide-ti o asigurare de viata
Multe tari opteaza pentru cultura asigurarilor de viata pentru a obtine o ipoteca. Asigurarea de viata este polita achitata in situatia in care patesti ceva ce te-ar putea impiedica sa mai faci videochat sau alta meserie. Fiecare asigurare de viata are atasata o serie de termeni care se potrivesc stilului de viata si nevoilor tale. In Romania, exista si asigurari de viata ce iti permit sa investesti pentru venituri pasive pe termen lung.

4. Invatati sa va gestionati cheltuielile in raport cu castigurile
Este atat de usor sa lasati veniturile si cheltuielile sa treaca fara o a doua privire, verificand doar la sfarsitul lunii, atunci cand simtiti ca banii nu va mai sunt suficienti.

Pentru a avea cu adevarat succes financiar, trebuie sa stiti ce se intampla, sa anulati orice plati de care nu aveti nevoie, sa intelegeti corect datoriile pe care le aveti si cum puteti sa le platiti si sa stiti unde va pozitionati din punct de vedere financiar.

5. Creati o strategie de investitii pentru venituri pasive in viitor
Dupa ce obtineti cunostinte de investitii, poate fi tentant sa va “jucati” si sa cumparati actiuni sau sa optati pentru depozite bancare in cautarea unor profituri mari. Probabil ca ati auzit despre astfel de strategii si de persoane care au castigat bani multi de pe urma acestora.

Alese corect, astfel de idei de investitii va pot aduce un venit aditional care va poate prinde numai bine in viitor.