5 orase din Europa pe care modelele de videochat le vor vizita in vara aceasta
15649
post-template-default,single,single-post,postid-15649,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

5 orase din Europa pe care modelele de videochat le vor vizita in vara aceasta

5 orase din Europa pe care modelele de videochat le vor vizita in vara aceasta

In ultimul timp, orasele din Europa sunt cautate de modelele de videochat care isi doresc sa aiba parte de o vacanta frumoasa. In special orasele mai putin cunoscute si vizitate de catre majoritatea turistilor sunt acum “la moda”, si pe buna dreptate. Orasele mai putin explorate primesc mai multa atentie-si cu un motiv bun. Aceste orase ofera plaje albe si minuni naturale, si ocazia de a explora niste locuri nu atat de aglomerate.

Iata cinci orase mai putin cunoscute din Europa in topul preferintelor modelelor videochat:
1.Kotor, Muntenegru
O excursie la Kotor are toate caracteristicile unei vacante europene perfecte: vederi la lac, strazi vechi pietruite, fructe de mare proaspete si hanuri romantice. In plus, este situat la aproximativ o jumatate de ora de mers cu masina de Sveti Stefan si Budva, doua destinatii celebre in Muntenegru.

2.Lacul Bled, Slovenia
Parca provenind dintr-un basm, Lacul Bled este un loc cu adevarat special in Europa. Poti incepe vizita aici alegand sa te plimbi in jurul lacului pentru a te bucura de peisajul natural magnific. Cina la Castelul Bled este una dinre atractiile principale ale acestui sejur. Poti vizita, de asemenea, Vintgar Gorge, la 10 minute de mers cu masina de oras. O excursie de o jumatate de zi te va duce la Castelul Predjama, un castel vechi de 800 de ani, construit in apropiere de o pestera.

3.Brasov, Romania
Regiunea Transilvania din tara noastra este celebra in toata lumea. Este misterioasa si atragatoare. Modelele videochat adora sa exploreze patria lui Dracula si in special fermecatorul oras Brasov, cu fortaretele, cafenelele si restaurantele sale. Orasele invecinate, cum ar fi Sighisoara si Rasnov sunt de asemenea locuri importante de vizitat.

4.Lacul Orchid, Macedonia
Acest oras putin somnoros, nedescoperit, este situat langa cel mai vechi lac din Europa. Desi se invecineaza cu Grecia, Macedonia este adeseori trecuta cu vederea de catre numerosi turisti. Poti vizita aici Sveti Naum si Parcul National Galicica, daca doresti sa fii activ.

5.Budapesta, Ungaria
Budapesta este poate cel mai cunoscut oras din aceasta lista, si cu siguranta cel mai mare. Atrage prin diversitatea culinara, muzee si bai termale. Daca timpul iti permite, poti alege sa explorezi atat Buda, cat si Pesta, peste rau, pentru o experienta total diferita. Daca mancarea si arhitectura sunt lucrurile care te atrag la un oras, atunci vei adora Budapesta.