Alege sa fii fericita si mai frumoasa
15580
post-template-default,single,single-post,postid-15580,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Alege sa fii fericita si mai frumoasa

Alege sa fii fericita si mai frumoasa

Fiecare femeie isi doreste sa se simta cat mai bine, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Iata cateva sfaturi pe care poti sa le urmezi, in cautarea fericirii si frumusetii:

Apa cu lamaie proaspata este cea mai rapida modalitate de a alcaliza corpul nostru, neutralizand alimentele care formeaza acid si bauturi cum ar fi alcoolul si zaharul. Incepeti cu un pahar in fiecare dimineata inainte de a incepe munca.
Gatitul este cel mai mare instrument pentru pierderea in greutate si sanatatea. Este un mit complet ca gatitul este complicat, costisitor sau consumator de timp. Concentrati-va pe alimentele pe baza de susbtante nutritive pentru corpul nostru si vei avea un succes garantat.

Un abonament la sala sau inscrierea in cadurl unor cursuri va crea mai mult echilibru fizic, mental si emotional.

Somnul este esential pentru a ne sustine cu energia, claritatea si concentrarea potrivite pentru a face tot ce vrem sa facem. Uneori nu mai facem nimic decat sa fim productivi ne va duce acolo mai repede.

Dedicati-va activitatii sau locului de munca pe care l-ati ales.  Pentru fiecare dintre noi, cariera este unul dintre cele mai importante aspecte, astfel ca vom reusi cu siguranta sa ne bucuram de succesul dorit, daca ne implicam suficient de mult.

Participa la cat mai multe activitatii, fie ca este vorba de o excursie cu prietenii sau un team-building cu colegii de munca, fericirea este un sentiment influentat de astfel de activitati.

Concentrati-va mai degraba pe daruire decat pe obtinerea de iubire, pentru ca aveti in voi o cantitate nelimitata de iubire si va va reveni de zece ori.
Alege fericirea. Fiecare gand ne duce mai aproape de iubire sau mai aproape de teama, mai aproape de adevar sau mai aproape de suferinta. Putem observa gandurile noastre pe tot parcursul zilei si alegem cele mai bune solutii. Stilul de viata bine organizat ne va aduce sentimentul de fericire, frumusetea de a face anumite lucruri, precum si reusita in cariera inceputa.