Ce alegem: videochat acasa sau videochat la studio?
15778
post-template-default,single,single-post,postid-15778,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ce alegem: videochat acasa sau videochat la studio?

Ce alegem: videochat acasa sau videochat la studio?

Vrei sa fii model de videochat? Foarte bine! Te asteptam in aceasta lume a veniturilor colosale si a vietii fara griji financiare.

Probabil ca daca te-ai gandit sa faci parte din aceasta industrie, ti-ai pus o mare intrebare: sa fiu model de videochat pe cont propriu sau sa fiu model de videochat in cadrul unui studio.  Ei bine, din experienta celorlalte modele, noi o sa iti oferim cateva tipsuri pe care trebuie sa le iei in considerare.

 

Bani de investit

Ei bine, pentru a fi model de videochat din propria casa trebuie sa stii ca ai nevoie de un capital de investit destul de mare pentru:

-Legalitate

-Costumatie : in cadrul unui studio de videochat vei avea propria ta garderoba oferita in mod gratuit de catre studio. In plus, daca te axezi pe marile studiouri de videochat, vei avea si propriul tau stilist care se va ocupa de imaginea ta din cap pana-n picioare, adica machiaj, haine, coafura, manichiura, pedichiura

-Imagine: un studio de videochat de renume va investi in imaginea modelelor sale, mai exact iti va putea oferi: sedinte gratuite la saloane de infrumusetare, sedinte pentru tratamente corporale, reduceri substantiale la chirurgi plasticieni de renume, etc.

-Camera: in cadrul unui studio de videochat o sa ai parte de diverse camere in care poti sa pornesti camera. Fiecare camera va avea un altfel de design, dar principalul element comun va fi luxul! Exact, in cadrul unui studio fiecare camera trebuie sa inspire un stil luxuriant, opulent, valoros. Tu, in propria ta locuinta, cate incaperi ai pe care le poti modela pentru a face videochat?

 

Trainer

Daca este prima data cand faci aceasta meserie, de unde stii cum sa procedezi? cine te invata pe tine aceasta meserie? Trebuie sa te gandesti ca aceasta industrie este foarte veche, pasii catre succes sunt deja creati. Ai nevoie de un trainer, de un om care stie foarte bine ce implica aceasta meserie, care este tipologia membrilor si cum ar trebuie sa te comporti cu acestia, ce sa faci si ce sa nu faci in fata camerelor, etc..

Noi te sfatuim sa intri in aceasta lume mai intai in cadrul unui studio de top pentru a putea intelege adevarata fata a videochatului.