Ce presupune cariera de model de videochat?
15725
post-template-default,single,single-post,postid-15725,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ce presupune cariera de model de videochat?

Ce presupune cariera de model de videochat?

Cariera de model de videochat pare destul de usoara, iar multi oameni gandesc ca oricine ar putea practica acest meserie, lucru cat se poate de fals. Postul de model de videochat nu este pentru orice persoana deoarece implica anumite abilitati si aptitudini pe care un model de videochat trebuie sa le aiba.

Am intrebat echipa HR si echipa de traineri profesionisti ai modelelor de videochat care sunt cerintele si ce presupune aceasta meserie.

Model de videochat – abilitati, aptitudini

Totul pare simplu atunci cand te uiti pe micul ecran, dar in spatele oricarui model sta multa munca si multe ore de psihologie si antrenament. Astfel, pentru a deveni un model de videochat de succes o fata trebuie sa stie si are nevoie de:

 

  • Ambitie. Lucrurile nu sunt atat de simple pe cat am crede. Ca in orice meserie, atunci cand esti la inceput de drum, ambitia este singura care o sa te ajute la inceput si o sa te ajute sa te dezvolti si sa castigi pe zi ce trece din ce in ce mai mult.

 

  • Rabdare. Orice model trebuie sa se inhame cu multa rabdare. Nu toate o sa iasa perfect din prima.

 

  • Atentie. Aceasta meserie necesita multa rabdare din partea tinerelor deoarece trebuie sa fie mereu atente la dorintele si explicatiile celor cu care interactioneaza, dar si la sfaturile trainerilor in anumite situatii. De asemenea, trainerii le invata pe fete cum sa discute si cum sa il modeleze pe cel din fata lor.

 

  • Cunoasterea limbii engleze. Multe studiouri de videochat le ofera tinerelor cursuri de engleza gratuite, dar este mult mai usor pentru orice model sa cunoasca minimum de engleza deoarece o sa le fie mult mai usor.

 

  • Iubire. Modelele de videochat trebuie sa fie femei care se iubesc, care sunt pasionale si deschise catre lucruri noi. Daca nu se iubesc pe ele si meseria pe care o practica atunci nu o sa poata sa profeseze in acest domeniu. O femeie pasionala este cea care are incredere in propriile puteri si acest lucru se vede.

 

  • Receptivitate. Orice model trebuie sa fie receptiv la cererile celor din jur, trebuie sa stie cum sa se plieze pe situatie si cum sa reactioneze.

Acestea sunt doar cateva dintre cerintele pe care un model de videochat trebuie sa le indeplineasca. Usor sau greu? Acest lucru decideti voi.