Cei mai confortabili blugi pentru modelele de videochat
15668
post-template-default,single,single-post,postid-15668,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Cei mai confortabili blugi pentru modelele de videochat

Cei mai confortabili blugi pentru modelele de videochat

Foarte multe modele de videochat se simt confortabil in blugi. Adeseori insa ele au nevoie sa isi cumpere noi perechi de blugi. Uneori, poate fi destul de greu pentru orice femeie sa gaseasca acea pereche de blugi perfecta care se potriveste perfect cu forma picioarelor si mai ales a soldurilor.

Iata cateva sortimente de blugi preferate de modelele de videochat, in functie de forma corpului lor!

Cele mai bune perechi de blugi pentru femeile scunde si cu forme
Daca esti scunda si ai forme, inseamna ca alegerea unei perechi de blugi care sa ti se potriveasca este putin mai dificila pentru tine. Modelele de videochat cu aceasta constitutie se orienteaza catre perechi de blugi elastici, de obicei mai inchisi la culoare (este binecunoscut faptul ca negrul subtiaza), si care vin drept pe picior in loc sa cada evazati.

Cele mai bune perechi de blugi pentru femeile inalte

Daca esti inalta si ai picioarele lungi, te poti considera o femeie norocoasa. In general, blugii arata cel mai bine pe tine. Poti spune ca este adeseori o problema sa gasesti blugii de lungimea potrivita, dar in prezent oricum se poarta blugii cu vedere la glezna.
Majoritatea blugilor arata pe tine incredibil de stilat.

Cele mai bune perechi de blugi pentru femeile micute

Cea mai mare problema cu care se confrunta modelele de videochat micute de inaltime si suple atunci cand cauta blugii perfecti pentru constitutia lor este lungimea acestora. De cele mai multe ori, trebuie sa modifice blugii cumparati si sa ii scurteze.

Cele mai bune perechi de blugi pentru femeile cu forme
In general, modelele de videochat cu forme aleg sa cumpere acele perechi de blugi care le indreapta si le “alungesc” picioarele.

Cele mai bune perechi de blugi “skinny” pentru femei
Acesti blugi skinny sunt preferati de majoritatea modelelor de videochat care au corpul potrivit pentru a ii purta. Ei transforma orice silueta potrivita pentru forma lor, scotand in evidenta farmecul natural al corpului feminin. In plus, sunt si confortabili.