Cele mai frecvente intrebari legate de frumusetea in videochat
15829
post-template-default,single,single-post,postid-15829,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Cele mai frecvente intrebari legate de frumusetea in videochat

Cele mai frecvente intrebari legate de frumusetea in videochat

Frumusetea in videochat este un domeniu atat de subiectiv si primim frecvent intrebari legate despre acesta. Dorim ca prin acest articol sa raspundem tuturor intrebarilor pe care acest subiect le ridica.

Cat de mult conteaza frumusetea in videochat?

Atunci cand spunem model ne gandim automat la marile modele de pe catwalk-uri mondiale, dar frumusetea este subiectiva – „Este frumos ce-mi place mie, nu este frumos ce-ti place tie.” – zicala din popor.

In videochat modelele online comunica zilnic cu persoane total diferite, iar acest lucru inseamna ca si frumusetea este perceputa diferit de la o persoana la alta.

In cadrul celui mai bun studio de videochat frumusetea este subiectiva, nu punem etichete si dam sansa fiecarei tinere care doreste sa atinga succesul in acest domeniu.

Cum trebuie sa arat pentru a avea o sansa in videochat?

In ziua de astazi tehnologia si medicina s-au dezvoltat atat de mult incat orice persoana poate atinge pragul de frumusete la care ravneste. In cadrul celui mai bun studio de videochat nu dorim sa iti schimbam aspectul fizic, dar ne dorim sa ai incredere in tine si in aspectul tau.

De multe ori, foarte multe tinere au varii complexe legate de aspectul lor fizic, iar acest lucru se vede prin propria atitudine. In videochat, vei reusi sa strangi sumele necesare pentru a iti remedia aspectele fizice care iti displac. Noi suntem aici sa te sustinem.

Trebuie sa am 90 – 60 -90 pentru a fi un model de videochat de succes?

Nu! Stop acestei etichete. Nu dorim sa ai 90 – 60 – 90, dorim sa arati asa cum te simti tu bine. Sunt barbati care nu sunt interesati de un bust generos sau de un fund voluminos, asa ca nu iti mai face griji in aceasta privinta.

Daca vreau o cariera in videochat trebuie neaparat sa ma operez?

Credem ca frumusetea naturala ar trebui mereu sa primeze si de aceea nu ne incurajam modelele sa apeleze la operatii estetice, iar daca apeleaza sa nu fie foarte evidente. Daca fiecare model de videochat si-ar face aceleasi operatii estetice, toate ar arata la fel si noi nu dorim acest lucru. Ne dorim diversitate si un  public cat mai mare.