Cum au modelele de videochat grija de parul lor in timpul sezonului rece
15752
post-template-default,single,single-post,postid-15752,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Cum au modelele de videochat grija de parul lor in timpul sezonului rece

Cum au modelele de videochat grija de parul lor in timpul sezonului rece

Modelele de videochat trebuie sa aiba in permanenta grija de aspectul parului lor ca acesta sa para mereu sanatos in fata camerelor, iar acest lucru implica mult grija si atentie in permanenta pentru ca acesta sa nu se toceasca, sa nu se degradeze, etc.

Pentru a vedea cum de au mereu un par asa bogat si sanatos, am discutat cu stilistii personali ai modelele de videochat pentru a vedea cum le ofera acestora un par super chiar si in timpul sezonului rece.

Cum au grija de parul lor modelele de videochat in timpul sezonului rece

Temperaturile extreme nu sunt niciodata prietenoase cu parul, iar sezonul rece isi pune prima data amprenta pe aspectul parului. In timpul sezonului de iarna, parul devine mai subtire, varfurile se deterioreaza mai usor, scalpul devine mai gras daca purtam mereu caciula sau devine uscat daca nu purtam deloc caciula si tot asa. Dar daca esti model de videochat nu ai nicio scuza in privinta parului – acesta trebuie sa arate mereu impecabil.

Masca de par
Este foarte important ca pe timpul iernii sa ne hidratam bine parul cu masca de par. Aceasta poate sa fie facuta chiar in propria locuinta cu ajutorul ingredientelor naturale: iaurt, miere, ou, avocado, etc. sau puteti sa achizitionati o masca de par care sa se potriveasca cu specificatiile parului dumneavoastra.

Balsam si sampon adecvat
Este important sa va cunoasteti foarte bine parul ca sa putem sa ii luam produsele de ingrijire de care are nevoie. Este recomandat sa achizitionati produse diferite in functie de anotimp deoarece parul se comporta diferit in functie de anotimp.

Apa rece
Apa fierbinte nu face deloc bine parului pentru ca il deterioreaza foarte rau. Apelati la apa calduta cat sa fie placuta pentru scalp. Dupa ce ati terminat clatiti parul cu apa rece (nu va dati la radacina cu apa rece) deoarece va intrai firul de par si va strange varfurile despicate.

Ulei
Parul se deshidrateaza foarte rau pe timp de iarna. Este bine sa consumati foarte multe lichide deoarece lichidele consumate vor ajuta si parul, dar pentru un plus de hidratare si protectie apelati la ulei de par. Acesta poate sa fie de masline sau de Argan.