Cum cautati un job ca model de videochat?
15851
post-template-default,single,single-post,postid-15851,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Cum cautati un job ca model de videochat?

Cum cautati un job ca model de videochat?

Devenirea unui model de videochat este o optiune pe care ar trebui sa o luati in considerare daca doriti o modalitate de a lucra de acasa si de a castiga niste bani in plus. A fi un model de videochat implica adesea sa te prezinti intr-un context adult sau sexual.

Faceti o cautare pe Google a studiourilor

Faceti o lista cu 3-5 companii despre care veti intreba in continuare.  Este recomandabil sa examinati cu atentie fiecare companie pentru care ati putea lua-o in considerare si sa verificati daca compania are intr-adevar o reputatie buna.

Apelati compania sau trimiteti un e-mail. Nu numai ca acesta este un mod de a obtine orice intrebari la care ati fi putut raspunde, dar este si un mod de a vedea cat de receptiva este compania. O companie legitima va va raspunde prompt la apel sau va va trimite un mesaj in cateva zile.

Recunoasteti escrocheriile

Escrocheriile sunt frecvente in industria aceasta si ar putea fi daunatoare.

Exista mai multe moduri in care puteti recunoaste escrocheriile:

Feriti-va de companiile care va contacteaza primele. Studiourile cu experienta vor face  publicitate, dar nu va vor contacta niciodata in mod direct.

Studiourile de renume vor cere verificarea faptului ca aveti peste 18 ani, deoarece aceasta este cerinta legala de varsta pentru aceasta activitate care presupune caracter explicit.

Daca studioul ales solicita imagini nud sau un interviu prin webcam, aceasta este cel mai probabil o incercare de a obtine un spectacol gratuit. Niciun studio nu va cere un astfel de interviu sau imagini nud. In schimb, va cere o imagine completa si o fotografie, dar si un interviu fizic.

Solicitati structura de plata. De obicei, utilizatorii platesc jetoane – credite sau „sfaturi” – care le permit sa interactioneze cu modelele. La randul lor, modelele castiga bani atunci cand site-ul gazda, intermediarul, distribuie sfaturile. Studioul va incasa procentul pe care l-ati stabilit initial, asa ca aflati exact care este rata.

De asemenea, ar trebui sa aflati cat de frecvent veti fi platit. Unele studiouri va vor plati de doua ori pe luna, altele lunar, la cateva zile, in functie de politica fiecaruia. Luati in considerare acest lucru inca de la inceput.

Cititi recenziile scrise de alte modele. Puteti face acest lucru facand o cautare pe Google a recenziilor despre studioul respectiv. Mai multe recenzii favorabile vor insemna probabil ca puteti avea incredere.

Cu toate acestea, ar trebui sa va folositi intotdeauna de resurele disponibile online inainte de a accepta sa lucrati cu un anumit studio, retele de socializare sunt de mare ajutor in acest caz.