Cum fac modelele de videochat fata valului de critici?
15808
post-template-default,single,single-post,postid-15808,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Cum fac modelele de videochat fata valului de critici?

Cum fac modelele de videochat fata valului de critici?

Indiferent de meseria pe care o sa o urmezi in viata sau de deciziile pe care le vei lua, mereu va exista cineva care te va critica. De ce? Motivele sunt nenumarate si trebuie sa inveti sa diferentieze criticile cu scop pozitiv de criticile cu scop negative.

Criticile cu scop pozitiv sunt cele care te ajuta sa evoluezi, sa progresezi. De cele mai multe ori aceste critici vin sub forma de sfat „Aici ar trebui sa faci mai bine asa ca sa se vada mai bine.”. In videochat, astfel de critic vin din partea trainerilor de videochat. La cel mai bun studio de videochat, trainerii profesionisti le acorda modelelor sprijin 24 / 7, iar acest sprijin vine de multe ori sub forma de critici pentru a le putea ajuta pe modele sa evolueze si sa ajunga modele de top cu incasari de mii de dolari lunar.

Desigur, fiecare critica pozitiva, vine insotita de recunostinta muncii bune prestate pentru ca modelul sa aiba un moral ridicat si sa fie mereu motivat – la cel mai bun studio de videochat evidentiem mereu partile bune si le corectam pe cele mai putin bune.

Criticile cu scop negativ sunt cele menite sa te doboare. Sunt criticile ce vin pline cu sageti de rautate gratuita, doar ca sa te demoleze ca fiinta umana. Fiecare om va primi in viata sa astfel de critici, deci daca deja la primesti sa stii ca nu esti singura.

In cel mai bun studio de videochat le invatam pe modelele managementul conflictului. Deoarece meseria de model de videochat presupune lucrul cu publicul, inevitabil vor aparea si anumite conflicte – suntem oameni, gandim, ne comportam si avem stari diferite. Unii membrii ajung chiar sa desfiinteze verbal anumite modele ce fac parte din alte studiouri de videochat si asta pentru ca modelele nu stiu cum sa gestioneze un conflict si cum sa nu permita ca o discutie sa degenereze atat de mult.

Pentru ca modelele sa faca fata valului de critici primite, cel mai bun studio de videochat a angajat in echipa sa un psiholog care este in permanenta acolo pentru modele, sa le ajute, sa le asculte.