Cum sa faceti fata comportamentului pasiv-agresiv?
15798
post-template-default,single,single-post,postid-15798,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Cum sa faceti fata comportamentului pasiv-agresiv?

Cum sa faceti fata comportamentului pasiv-agresiv?

Cum sa faceti fata comportamentului pasiv-agresiv

 

Videochatul este un subiect tabu si poate aduce nenumarate prejudecati din partea oamenilor. Multi oameni au un comportament pasiv-agresiv fata de modele, dar asta vine doar din invidie. Oamenii sunt invidiosi pe castigurile modelelor, pe viata pe care acestea o duc.

 

Astfel, fiecare trebuie sa stie cum sa faca fata acestui comportament, iar modelele de videochat iti impartasesc cateva dintre metodele folosite chiar de ele.

 

Controlati-va raspunsul

A face fata comportamentului pasiv-agresiv al unei persoane dragi poate fi o provocare. La urma urmei, doar pentru ca sunteti aproape si interactionati cu cineva in mod regulat nu inseamna ca aceste interactiuni vor fi neaparat sanatoase. Desi este posibil sa fiti tentati sa incercati sa le controlati comportamentul, cea mai buna abordare este sa va concentrati asupra propriului comportament.

 

Stabiliti si respectati limitele

Este necesara atat stabilirea si respectarea limitelor, cat si importanta unei comunicari clare. Vorbiti cu persoana respectiva mai ales daca este din propria familie si impuneti anumite limite „ Eu sunt fericita, este viata mea si o sa o traiesc asa cum vreau.”

 

Pleaca

Cand aveti de-a face cu straini pasiv-agresivi, este cel mai bine sa mergeti pur si simplu mai departe. Desi trebuie sa rezolvam problemele de comunicare cu prietenii, familia, cei dragi si colegii de munca, nu avem aceeasi nevoie cu strainii. Uneori este important pentru propriul respect de sine sa spui ceva, fiind recomandata o comunicare amabila, dar clara. Adesea, insa, cea mai eficienta alegere este sa nu raspunzi deloc.

 

Ignora

De fapt, atunci cand va confruntati cu un strain pasiv-agresiv, ignorarea acestora este cel mai bun mod de actiune. Nu merita sa va angajati si sa va pierdeti cumpatul. Amintiti-va, 99% din timp oamenii reactioneaza la propriii lor stimuli interni si sincer nu are nimic de-a face cu voi. Deci, nu faceti referire la voi si mergeti mai departe .

 

Comportamentele lor pasiv-agresive sunt cel mai probabil o incapacitate de a comunica cu amabilitate si eficacitate. Cel mai probabil nu incearca sa va faca rau. Lasa-i junk-ul lor sa fie gunoiul lor. Doar lasati-i in pace cu hate-ul lor si mizeria lor.