Cum sa iti pregatesti parul inainte de a intra in camera de videochat
15756
post-template-default,single,single-post,postid-15756,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Cum sa iti pregatesti parul inainte de a intra in camera de videochat

Cum sa iti pregatesti parul inainte de a intra in camera de videochat

Exista zile in care avem un par imposibil si nimic din ceea ce facem nu ne face sa ne simtim bine sau mai frumoase. Daca trebuie sa iti incepi tura de model de videochat si nu mai stii ce sa faci, iti oferim cel mai bun pont: Accesorii pentru par!

Astazi, accesoriile pentru par ne rezolva treptat viata, in timp ce tendintele vin si pleaca si sunt perfecte pentru acele zile in care iesi din dus si, chiar daca incerci sa-ti piepteno parul, mergi la oglinda si nimic nu pare sa faca sens. Iata cateva optiuni care iti pot oferi un look ingrijit si rapid pentru spectacolele tale:

Clesti de par

Nu numai ca sunt utili pentru momentele in care iesi din dus sau pentru a termina machiajul, dar sunt, de asemenea, un accesoriu infailibil pentru a arata ingrijit si fara efort in acelasi timp.

Bentite

De la cele de sport pana la cele mai sofisticate si interculturale, legati-va parul si jucati-va putin cu acest aspect dezordonat pe care il creeaza bentitele.

Agrafe mari

Ceea ce stiam candva ca niste simple „brose” sau barete revin astazi in cea mai stralucita si stilizata versiune posibila, aceea a agrafelor de par cu modele complexe, ori diverse cuvinte care sa atraga privirile celor din jur asupra parului tau.

Esarfe

Fie ca este vorba de esarfe sau panglici, legarea parului intr-o coada de ponei, intr-o nota girly si casual, este o resursa vitala pentru tendintele anului 2020.

Scrunchies

Scrunchies sunt acele elastice late, pe care le poti purta si ca bratara, fiindca arata ca un accesoriu foarte chic. Desi erau in tendinte cand eram copii, acestea s-au intors si castiga teren in fata altor elastic de par.

Adevarul este ca exista multe solutii pentru aranjarea parului. Tot ceea ai nevoie in acest moment este sa:

  • Recunosti ca sunt zile in care parul tau nu este in cea mai buna forma si nu se va aseza in niciun fel;
  • Cunosti relevanta accesoriilor pentru par si felul in care acestea te pun in valoare. Nu allege doar accesorii care sunt in tendinte, ci cee ace ti se poatriveste cu adevarat.