Cum scapa modelele de videochat de vergeturi?
15747
post-template-default,single,single-post,postid-15747,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Cum scapa modelele de videochat de vergeturi?

Cum scapa modelele de videochat de vergeturi?

Vergeturile sunt acele lucruri pe care le uram atunci cand ne privim in oglinda. La unele modele se observa mai mult decat la ​​altele si apar atunci cand exista o descompunere a fibrelor de colagen si elastina, ceea ce face ca pielea sa fie susceptibila la cicatrici. Imagineaza-ti ca pielea ta este ca o banda elastica si cand isi pierde elasticitatea, apar vergeturile.

Este comun ca acestea sa apara dupa o scadere brusca in greutate si pot aparea oriunde pe corp si in diferite etape ale vietii. Desi exista diferite tratamente pentru a le elimina, procesele sunt de obicei lungi si nu sunt intotdeauna eficiente. Cu toate acestea, exista cateva remedii casnice care pot ajuta fara a fi necesara investitia in produse scumpe.

Remedii naturale folosite de modelele de videochat

  • Uleiul de masline: Este important sa mentionam ca acest remediu este pentru utilizare pe timp de noapte, deoarece combinatia ingredientelor sale ar putea sa-ti pateze pielea mai mult daca este expusa la soare. Lasa-l sa actioneze peste noapte si spala dimineata pentru a elimina urmele de ulei de pe corp.
  • Struguri: Consumul de struguri te va ajuta sa reduci vizibilitatea vergeturilor si sa le impiedici sa apara. Sunt fructe bogate in vitaminele A, B, D si E, pe langa faptul ca sunt un puternic antioxidant si ajuta la ameliorarea primelor semen de imbatranire a pielii.
  • Ciocolata: Zdrobeste o tableta de ciocolata de masa. La pulberea obtinuta, adauga o lingura de ulei de migdale, apoi amesteca si aplica pasta pe vergeturi. Las-o sa intre in piele cel putin 15 minute. Dupa curatarea pielii, este important sa te hidratezi si apoi sa aplici putin ulei de migdale pe corp.
  • Avocado: Un compus puternic pentru eliminarea vergeturilor. Avocado nu este bogat numai in uleiuri grase sanatoase, ci ajuta si la hranirea pielii. Combina jumatate de avocado cu putina faina de ovaz, adauga o lingura de ulei de migdale si aplica pe piele. Lasa-l 20 de minute si indeparteaza cu multa apa.

Nu este o cerinta de frumusete sa ai un corp fara aceste „imperfectiuni”, dar daca vrei sa le ascunzi sau sa le diminuezi pentru spectacolele tale, aceste sfaturi te vor ajuta cu siguranta.