De ce suntem cel mai bun studio?
15587
post-template-default,single,single-post,postid-15587,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

De ce suntem cel mai bun studio?

De ce suntem cel mai bun studio?

Ce ne defineste ca fiind unul dintre cele mai bune studiouri de videochat? Cred ca in primul rand trebuie sa ne raportam strict la ce inseamna „a fi cel mai bun” in acest domeniu. Printre cele mai importante lucruri care ne definesc se numara modelele noastre. Ne bazam pe experienta si dezvoltarea acestora in cadrul echipei noastre, obtinand rezultate din ce in ce mai eficiente de la un an la altul.

A te mentine in cele mai bune pozitii inseamana sa investesti in oferta, sa angajezi cei mai buni oameni care isi doresc sa lucreze alaturi de tine, sa investeti in dezvoltarea acestora si in confortul pe care isi doresc sa-l simta la locul de munca, precum si in siguranta si confidentialitatea identitatii modelelor. Multe dintre acestea isi doresc sa aiba un parcurs lung in cadrul echipei noastre, de aceea pregatim in cel mai atent mod toate training-urile care sunt sustinute numai de persoane bine pregatite.

Experienta este un atuu pe care il avem. Cunoastem acest domeniu mai bine ca multe dintre studiourile aparute, de aceea stim ce trebuie sa oferim modelelor noastre. ne definim prin seriozitate, implicare in dezvoltarea acestei activitati, cele mai bune oferte de munca, un program flexibil si numeroase facilitati pentru viitoarele si actualele modele.

Am creat un studio pe placul si in functie de preferintele celor care contribuie in mod constant la indeplinirea acestui vis de cativa ani, ne dorim sa luam cele mai bune decizii de fiecare data, astfel incat sa mentinem spiritul de echipa pe care ne-am bazat dintotdeauna.

Incurajam modelele sa participe la concursurile internationale, le rasplatim in mod constant munca depusa prin acordarea unor bonusuri sau organizarea unor concursuri care sa le aduca ceea ce isi doreau, nu suntem focusati numai pe castiguri impresionate, ci si pe o atmosfera placuta in care sa lucrezi, pe oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.

Modul in care a evoluat studioul nostru in ultimii ani ne-a clasat ca fiind unul dintre cele mai bune, serioase si profesioniste din Romania, lucrand in conditii absolut legale si oferind cele mai bune conditii de munca cu un salariu peste medie.