Deci, ce anume este balayage-ul si de ce il iubesc modelele de videochat atat de mult?
15640
post-template-default,single,single-post,postid-15640,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Deci, ce anume este balayage-ul si de ce il iubesc modelele de videochat atat de mult?

Deci, ce anume este balayage-ul si de ce il iubesc modelele de videochat atat de mult?

Balayage este o tehnica atemporala care a devenit una dintre cele mai populare, dar si cele mai cerute tehnici de vopsire a parului in saloane. Modelele de videochat se numara printre fanele acestei metode si au grija mereu ca parul lor sa arate impecabil.

Ce este balayage?
Balayage este o tehnica de colorare a parului, care ofera un aspect natural cu adevarat amestecat, fara linii evidente. Aceasta permite o culoare naturata a parului sarutata de soare, tehnica utilizand lumina si umbrele pentru a crea mai multe dimensiuni ale culorii. Modelele de videochat folosesc aceasta tehnica pentru a-si reimprospata culoarea si a obtine coafuri indraznete.

Cum se aplica balayage?
Balayage este pictat pe suprafata firului de par si este aplicat prin sectiuni pana la varfuri. Acest lucru asigura o curgere uniforma de culoare. Adancimea balayage-ului depinde de dorintele fiecarei femei. Tehnica este diferita de cele traditionale, deoarece nu se foloseste de folie si culoarea este efectiv imprastiata cu mana. Rezultatul final este mai putin uniform decat la celelalte metode clasice de vopsire, insa tocmai aceasta fuziune a culorilor si contrastele armonioase, deloc puternice, sunt cele care ofera un look indraznet, foarte atragator.
Tehnica este deosebit de populara in randul celebritatilor si in randul modelelor de videochat care isi doresc sa fie tot timpul in pas cu cele mai noi tendinte si sa se reinventeze tot timpul, pentru a atrage cat mai mult atentia membrilor care apeleaza la serviciile de videochat.

Are nevoie de o intretinere speciala?
De obicei, balayage-ul necesita mult mai putina intretinere decat o culoare traditionala, deoarece se dezvolta frumos si nu exista linii de regenerare puternice. Aceasta este tehnica perfecta pentru o femeie moderna, ocupata, care isi doreste sa arate mereu impecabil, in ciuda faptului ca are un program haotic si nu are tot timpul necesar pentru a-si reimprospata nuanta parului.

Unul dintre principalele avantaje oferite de aceasta tehnica este legat de faptul ca ea functioneaza foarte bine, atat pe parul deschis, cat si pe cel inchis, in functie de textura parului si de schimbarea pe care vi-o doriti. De asemenea, tehnica functioneaza pe toate lungimile de par, in afara de parul foarte scurt.
Gradarea subtila intre nuante, finisajul personalizat, abilitatea de a se adapta cu usurinta, indrazneala si feminitatea, toate sunt motive pentru care tehnica balayage este atat de comuna in randul femeilor din intreaga lume.