Produsele anti-imbatranire trebuie folosite doar dupa o anumita varsta?
15644
post-template-default,single,single-post,postid-15644,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Produsele anti-imbatranire trebuie folosite doar dupa o anumita varsta?

Produsele anti-imbatranire trebuie folosite doar dupa o anumita varsta?

Pasii repezi cu care timpul trece ne sperie uneori, mai ales atunci cand privim in spate si vedem ca lucrurile nu mai sunt asa cum credeam, ifastisarea noastra s-a schimbat, iar anii trecuti incep sa se resimta.

Ce poti face in acest caz? Nu exista o varsta de la care femeile trebuie sa foloseasca produse de incetinerea imbatranirii tenului. Odata ce incepi sa folosesti produse de make-up sau te expui prea des la factorii de mediu care ne influenteaza pielea, in mod cert trebuie sa apelezi la cremele antirid.

Cele mai importante lucruri pe care le poti face inca de la o varsta tanara este sa iti mentii pielea hidratata, evitarea fumatului si folosirea unei creme cu protective solara in fiecare anotimp.

Cel mai adesea, programul zilnic nu ne permite sa avem un ritual de ingrijire, dar incercati macar o data la 2-3 zile sa va rezervati timp pentru a va ingriji pielea.
Dincolo de factorul genetic, pentru a reduce efectele resimtite de inaintarea in varsta, folosirea unor creme pe baza de colagen va vor ajuta.

Cititi cu atentie ca aceste compozitii sa aiba vitaminele necesare pentru a hidrata pielea. Din acest punct de vedere nu ne putem plange pentru ca exista numeroase produse care ne pot ajuta, dar mare grija sa nu exageram cu testarea acestora, rezultatul poate fi unul dezamagitor.

Una dintre tehnicile pe care modelele de videochat le folosesc pentru a-si ascunde varsta cum s-ar spune este apelarea la tratamentele din saloanele de infrumusetrae. In Romania beneficiem de cele mai bune servicii de ingrijire, dar si de imbunatatire din punct de vedere estetic.

Daca acum cativa ani operatiile estetice nu erau atat de des intalnite, informatia si sumele destul de accesibile sunt cele care au avut un rol important in decizia luata de multe dintre femei.

Chiar daca ai ales sa apelezi la astfel de trucuri, asigura-te ca persoana care va realiza aceste imbunatatiri are suficienta experienta pentru a te ajuta. Indiferent de activitatea pe care o desfasori, imaginea ta conteaza asa ca nu renunta in a te folosi de cele mai bune tehnici si produse pentru a-ti mentine corpul mai tanar decat varsta.