Psihologii confirma: Modelele videochat de succes sunt experte in psihologia castigului!
15625
post-template-default,single,single-post,postid-15625,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Psihologii confirma: Modelele videochat de succes sunt experte in psihologia castigului!

Psihologii confirma: Modelele videochat de succes sunt experte in psihologia castigului!

Tinerele care pasesc in lumea videochatului sunt adevarate mine de aur. Gratie inteligentei lor native si spiritului competitional, acestea reusesc sa se bucure de venituri spectaculoase, putand fi luate drept exemple pentru cercetatorii straini.

Noile descoperiri din domeniul neurobiologiei – studiul stiintific al creierului si al sistemului nervos – arunca lumina asupra motivului pentru care unele femei sunt foarte de succes si talentati si cum putem invata si noi de la ele!

Multe dintre noi stiu ca maiestria de indemanare este realizabila chiar daca talentul innascut nu este abundent si putem depasi temerile legate de cariera, cum ar fi tracul de a vorbi in public sau de prezentare.

Ce motiveaza un model videochat sa persevereze?
Creierul are un sistem de pedepsire si recompensa incorporat. Cand ne satisfacem asteptarile, ne simtim recompensati cu emotii pozitive, cum ar fi bucuria, triumful si fericirea. Daca nu respectam asteptarile pe care le-am proiectat, ne putem simti pedepsiti de sentimente de tristete, dezamagire si frustrare.

Dorinta de a simti placerea sau triumful, prin urmare, intareste tipul de comportament care produce aceste emotii. Acesta este si argumentul (explicit) care sustine determinarea unui model videochat de succes; castiga bine, se simte bine. Se simte bine, continua sa lupte pentru visul sau!

Ce simte un model videochat cand savureaza succesul?
Dopamina este un neurotransmitator care faciliteaza functia creierului si capacitatea noastra de a invata si de a codifica stimulii. Cand se declanseaza dopamina, acesta poate fi un ajutor puternic pentru atentie si invatare.

O crestere a nivelului de dopamina conduce adesea la o imbunatatire a dispozitiei, a vigilentei si chiar a unei cresteri a fluentei verbale sau a creativitatii. Adica ceea ce simte un model videochat in timpul prestatiilor online! Adrenalina, suspansul si fericirea de a face ceea ce si-a dorit fac orice femeie sa simta o stare de bine absolut!

Un model videochat stie sa isi infranga temerile
Unele femei au o teama de a vorbi in public. Ele pot lua decizii majore zilnic la locul de munca si pot avea succes, dar odata puse in fata unui grup de oameni, ritmul cardiac se accelereaza, respiratia devine superficiala si anxietatea creste. O modalitate de a infrange aceasta fobie de a vorbi in public este sa devii model videochat!

Gandirea pozitiva poate contribui, de asemenea, la depasirea temerilor de prezentare. Repetati mesajele pozitive in mod mental, cum ar fi „Pot sa fac acest lucru”, „Voi reusi” sau „Ii voi castiga”. In cele din urma, subconstientul tau va incepe sa creada ceea ce gandesti, iar gandurile se vor materializa intr-o realitate profitabila!

Femei independente si puternice, modelele videochat sunt si excelente cunoscatoare ale tainelor psihologiei castigului. Pentru un model videochat, orice pierdere este un castig in sine, iar aceasta este mentalitatea unor castigatoare native. Iti doresti sa fii si tu o femeie independenta si potenta financiar?