Sa spui sau sa nu spui ca faci videochat?
15833
post-template-default,single,single-post,postid-15833,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Sa spui sau sa nu spui ca faci videochat?

Sa spui sau sa nu spui ca faci videochat?

In Romania inca exista aceasta mentalitate taioasa atunci cand vine vorba despre videochat. Vrem sau nu vrem sa credem inca mai sunt oameni care judeca, pun etichete si arunca cu rautati gratuite. Ideea este ca nu trebuie sa iti faci griji: chiar daca alegi sau nu alegi sa faci videochat, oamenii din jurul tau vor avea mereu rautati gratuite pe care sa ti le arunce, indiferent de relatia pe care o ai cu acestia, daca te cunosc sau nu.

Poate ca nu iti pasa de rautatile oameni care nu conteaza in viata ta – si asa ar trebui sa se intample-, dar cu siguranta iti pasa de parerea oamenilor apropiati, precum: prieteni, familie, iubit / iubita. Si este pana la urma normal sa iti pese pentru ca suntem oameni social care traiesc tocmai pentru ca sunt inconjurati de alti oameni.

Daca alegi sa le spui sau nu persoanelor apropiate din viata ta ca faci videochat este complet alegerea ta, echipa din cel mai bun studio de videochat te va sustine indiferent de ceea ce vei alege. Dar retine: adevarul mereu te va elibera si de cele mai multe ori este bine sa iti asumi ceea ce faci pentru ca este viata ta si ai tot dreptul sa ti-o traiesti fix asa cum vrei! Si pana la urma nu faci nimic rau.

In cel mai bun studio avem modele de videochat care s-au hotarat sa le spuna celor apropiati ca sunt modele de videochat si modele care nu vor sa impartaseasca aceste informatii cu familia.

Daca te hotarasti sa nu le spui care este domeniul meseriei tale, nu iti face griji – cel mai bun studio de videochat isi apara spatele. In contractul pe care tu il inchei cu noi nu va fie mentionat niciun cuvant legat de videochat, fiind un contract pe baza de drepturi de autor ca urmare a faptului ca in nomenclator inca nu este mentionata aceasta meserie in mod explicit.

In plus, la cel mai bun studio de videochat nu vei avea ca public Romania si nici nu vei activa pe platformele in care pot intrat IP-uri din Romania. Asa ca nu iti face griji: indiferent de alegerea pe care o vei face, noi te vom sustine.